Saturday 3 June 2023

Happiness

Bila ada orang tanya apa aku buat untuk mengatasi sunyi dalam hidup? Kalau aku kata tak sunyi tu tipu sangat laa kan. Aku pun wish aku boleh tolong dorang yang sunyi dalam kehidupan mereka, tapi life kita berbeza. Jadi tak dapatlah aku nak tolong. Lagipun aku biasa dengar "i choose happiness" yg pada aku bila kita pilih 'happiness' tu maka kita kena create, kena buat, kena cari ke arah itu. So, happiness aku adalah benda kat dalam pic ni, yg selalu aku buat..bila masuk dalam air tak de benda lain dah nak fikir, tak de nak overthinking benda lain dah. Yang aku ingat adalah nyawa..

No comments:

Post a Comment

Patin Tempoyak Kak Nik..

Saya tak pernah cuba patin tempoyak di Kedai Kak Nik walaupun dah banyak kali ada rakan beritahu masakan patin di kedai berkenaan sedap d...