Saturday 3 June 2023

I have nothing to chase..

Dua tiga hari lepas, ternampak satu entry by @ayiematpiah. Tak kenal pun sapa budak ni tapi entry dia menarik perhatian sebab dia sinis pasal perempuan yang nak kurus, lepas tu tak juga kurus. Kau ketawa-ketawa ye Ayie pasal perempuan yg nak kurus ni, tak pe kau tengok Akak diet nanti sure kau terperanjat kan apa metode aku buat untuk buktikan lepas dua bulan berat badan boleh dikurangkan. Akak doa kau dapat girlfriend badan cantik macam model tau.. Rasa terpanggil gila dengan ketawa dak Ayie ni, tak pe aku jadikan booster. Tak de nak chase sesapa pun macam aku selalu cakap (pada diri sendiri) i've nothing to chase/proof but myself, i've nobody to please but Allah. Kau tunggu ya Ayie..tq bagi akak semangat walaupun kau tak pernah kenal akak pun..

No comments:

Post a Comment

Obesiti

OBES? Takut gila wehh aku dengar perkataan obes ni. Aku tau aku dah masuk tahap obes tapi still bernasib baik sebab ada kesedaran walaupun t...