Friday 15 July 2011

Miss u mom...

Assalamualaikum Ma, (chewahh...hari ni haku jadi baik..sebab aku rindu mak aku..sob! sob!)
Ma...saya rindu! Saya tahu Ma sudah bersemadi dengan aman di sana. Apa yang saya boleh buat untuk Ma ialah bersedekah dan buat amal jariah untuk Ma. Semoga pahalanya sampai kepada Ma, Abah dan Mek di sana. Alfatihah untuk Ma, Abah dan Mek juga.
Amin...sob! sob!

P/s: korang pun mesti pernah berasa sedih kan dalam hidup, jangan nak bohong...menangislah kalau perlu, tak ada dosanya kalu korang nak kuarkan ayor mata pun..

No comments:

Post a Comment

Aidilfitri pula..

Baru settle meeting dengan Raymond and Angel untuk add Aidilfitri..semoga ada idea untuk buat pantun raya!